Από την Αιτωλοακαρνανία ο αστυνομικός που σκότωσε την σύζυγό του, την κόρη του και την πεθερά του - Φωτογραφιες και Βιντεο

ηταν στα Ιωάννινα χθες

Ως έναν κανονικά άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν περιγράφουν συνάδελφοί του τον 43χρονο αστυνομικό που δολοφόνησε την σύζυγό του, την κόρη του 3,5 ετών και την πεθερά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στους Αγίους Αναργύρους.

Ο δράστης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, ηλικίας περίπου 47 χρόνων, Αρχιφύλακας στον βαθμό ο οποίος ήταν τοποθετημένος στην Βουλή, είχε υπηρετήσει στην ένστολη φρουρά του Μαξίμου και τα τελευταία χρόνια είχε αποσπαστεί στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Ο καταγώμενος από την Αιωλοακαρνανία αστυνομικός, μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και το Σαββατοκύριακο είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα. Επέστρεψε πριν μερικές ώρες στην Αθήνα, σήμερα και αύριο είχε ρεπό.

Ο αστυνομικός που δολοφόνησε την οικογένειά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε διακρίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες 

 

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι οι σχέσεις του 46χρονου με την πεθερά του ήταν τεταμένες, επειδή δεν τους μεταβίβαζε το σπίτι.

Οι λεπτομέρειες ωστόσο θα διευκρινιστούν από την έρευνα που διενεργείται από Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αναζητώντας το κίνητρο της ασύλληπτης τραγωδίας.

 

 

Η ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία έχει «παγώσει» ολόκληρη τη χώρα. Κανείς τους δεν είχε δώσει σημεία ζωής για μέρες και οι συγγενείς τους ανησύχησαν. Το θέαμα που αντίκρυσαν μέσα στο διαμέρισμα; Αποκρουστικό. 

Το περιγράφει καρέ – καρέ στην κάμερα του newsit.gr ξάδελφος της συζύγου του Χρήστου Ζαπαντιώτη, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο. Πήγε στο διαμέρισμα επειδή τα μέλη της οικογένειας δεν είχαν δώσει σημεία ζωής…

Ανησύχησε, όπως λέει, διότι στο σπίτι υπήρχε και η μικρή κόρη του ζευγαριού. «Προσπαθήσαμε να δούμε τι συμβαίνει γιατί έλειπαν τέσσερα άτομα», λέει και συνεχίζει: «Το μικρό δεν είχε πάει στο σχολείο του. Σκαρφάλωσα από το πλάι, στη σκάλα την εξωτερική και είδα μέσα ότι ήταν ανοιχτή  πόρτα η κεντρική. Είδα την κοπέλα μέσα οπότε τους φώναξα να σπάσουν την πόρτα. Έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα«…

«Η μητέρα με την κόρη βρίσκονταν στο σαλόνι, το μωρό στο κρεβάτι κι ο πατέρας γονατισμένος στο κρεβάτι μπροστά του«, προσθέτει ο ίδιος, χωρίς να καταφέρνει να κρύψει την συγκίνησή του…

 

 

 

Διαβάστε επίσης