"Κρίση" στην παράταξη Κρίκη- Ο επικεφαλής θέλει την έδρα του Ηλία Λαζανά- Οι αντιδράσεις- Η ενόχληση Κουνάβη

"Κρίση" στην παράταξη του Παναγιώτη Κρίκη "Επιμελητήριο για Όλους, έρχεται να προστεθεί στα προβλήματα που ούτως ή άλλως έχουν ανακύψει από την ήττα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της παράταξης επιθυμεί να κάνει χρήση του νόμου και να πάρει την έδρα του γνωστού επιχειρηματία Ηλία Λαζανά.

Το γεγονός έχει χωρίσει την παράταξη στα δύο με τους υποστηρικτές Κρίκη και τους υποστηρικτές Λαζανά να έχουν φτιάξει δύο στρατόπεδα και να ξιφουλκούν περί του δίκαιου της πρόθεσης, οι μεν λέγοντας ότι αποτελεί δικαίωμα του επικεφαλής με βάση το νόμο, οι δε ισχυριζόμενοι ότι ο επικεφαλής θα πρέπει να κάνει πάσο και να αφήσει τόπο σε νέους ανθρώπους που έχουν να δώσουν περισσότερα πράγματα, αναγνωρίζοντας και την δική του ευθύνη  στην αποτυχία της έκβασης  του εκλογικού αποτελέσματος.

Οι ίδιοι κύκλοι διατείνονται ότι μέχρι να λήξει η νέα επιμελητηριακή θητεία, το "χαρτί" Κρίκης θα έχει και ηλικιακά ξεπεραστεί και η παράταξη θα έχει ανάγκη νέα πρόσωπα να βγουν μπροστά.

Οι υποστηρικτές Λαζανά λένε ότι η συνεισφορά του στην παράταξη ήταν καθοριστική και τονίζουν ότι  αν πάρει την έδρα του, θα προκληθεί ρήξη  με απρόβλεπτες συνέπειες ενώ κάποιοι προτείνουν να κάνει πίσω ο κ. Κρίκης και να αναλάβει η ομάδα των εκλεγμένων να ορίσει έναν άλλον επικεφαλής. Το στρατόπεδο Κρίκη από την άλλη εκτιμά ότι αυτό είναι παράλογο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει δυσαρέσκεια και από την πλευρά Κουνάβη για το γεγονός ότι τον ξεπέρασε σε ψήφους η Μαρία Φιλοπούλου. 

Γ. Κοντογεωργοπούλου

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ