Αίγιο: Καλά στην υγεία της η μητέρα που τραυματίστηκε στο εναέριο τρενάκι του τρόμου - Εκτροχιάστηκε και έπεσε στο έδαφος - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά

Καλά στην υγεία της είναι η μητέρα η οποία το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που επέβαινε μαζί με τα παιδιά της σε εναέριο τρενάκι στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, έπεσε λόγω εκτροχιασμού του βαγονιού και σωριάστηκε στο έδαφος.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε όπως αναφέρει το filodimos.gr, στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας και υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις που έδειξαν πως δεν έχει κάποιο σοβαρό κάταγμα ή τραυματισμό (μόνο μετατόπιση σπονδύλων) και έτσι επέστρεψε για προληπτική νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8 το βράδυ της Τρίτης, όταν το βαγονάκι του εναέριου τρένου στο οποίο επέβαινε η μητέρα με τα τρία της ανήλικα παιδιά, εκτροχιάστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και έπεσε το έδαφος, ρίχνοντας κάτω και τους τέσσερις.

Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα, η οποία προφανώς υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και τα πρώτα λεπτά δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, εγκλωβίστηκε στο κάτω μέρος της κατασκευής και χρειάστηκε η επέμβαση ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής για να απελευθερωθεί περίπου 20' λεπτά αργότερα και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Τα παιδιά επίσης δεν τραυματίστηκαν και απλώς μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Το τρενάκι αποτελεί μέρος υπαίθριων παιχνιδιών που τοποθετήθηκαν στην πλατεία για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων τις χριστουγεννιάτικες μέρες. Για το θέμα γίνεται έρευνα της Αστυνομίας τόσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς φυσικά και για τις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης και λειτουργίας του παιχνιδιού, το οποίο τοποθέτησε και διαχειρίζεται ιδιώτης.

Εν των μεταξύ, συνελήφθησαν ο 38χρονος χειριστής και ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αίγιο: Τι λέει ο διαχειριστής του παιδότοπου για το τρενάκι του "τρόμου" - Δυο συλλήψεις για το χθεσινό ατύχημα - ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ