Γιώργος Λαζουράς: "Ένας χρόνος χωρίς την Αρχοντούλα...μου λείπεις πολύ..." Την Κυριακή το μνημόσυνο της αδελφής του δημάρχου Καλαβρύτων που έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο

17 δεκεμβρίου

"Πέρασε,κιόλας,ένας χρόνος,από την ημέρα που έφυγες,ξαφνικά,από κοντά μας,πολυαγαπημένη μου αδελφή,Αρχοντούλα.Και μας λείπεις πολύ.Μου λείπεις πολύ.Βρίσκεσαι όμως,ζωντανή,στην καρδιά μας,στο μυαλό μας,στη μνήμη μας.Έτσι-αθάνατη-θα είσαι για εμάς και τα παιδιά μας,για όσο,θα ζούμε.Την Κυριακή,17 Δεκεμβρίου,στην κεντρική εκκλησία Καλαβρύτων,στις 9:30,το πρωί,τελούμε το ετήσιο μνημόσυνο και προσευχόμαστε,για την ανάπαυση,της ψυχούλας σου.Δέν θα σε ξεχάσουμε,ΠΟΤΕ,Αρχοντούλα μου". 

Το συγκινητικό μήνυμα του δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά για την αδελφή του, Αρχοντούλα που έχασε τόσο ξαφνικά. 

Η Αρχοντούλα το μοιραίο πρωί, δεν έκανε κάτι διαφορετικό από εκείνο που έκανε πάντα.

Ήταν μόνη στο σπίτι της στα Καλάβρυτα και ετοιμαζόταν γύρω στις 8 το πρωί θα φύγει με αυτοκίντητό της για να πάει στην εργασία της (διατηρούσε σχολικό κυλικείο). Μπήκε στο αυτοκίνητό της, το έβγαλε από το πάρκινγκ του σπιτιού στο δρόμο και κατέβηκε για να κλείσει τη συρόμενη πόρτα. Κινήθηκε προς τα αριστερά του οχήματος και όχι ακριβώς από πίσω. Όμως, φαίνετα ότι το αυτοκίνητο αφού λύθηκε το χειρόφρενο, έκανε "στροφή" λόγω της ιδιαιτερότητας του εδάφους προς το μέρος της με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει στην κεντρική αρτηρία.  Η 56χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος χωρίς εκείνη τη στιγμή να είναι κάποιος στο σπίτι, αφού όλοι είχαν πάει στις δουλειές τους. Ο σύζυγός της όμως, ο οποίος εργάζεται στο ίδιο σχολείο ως επιστάτης, ανησύχησε. Αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις του, πήγε στο σπίτι τους όπου βρήκε τη σύζυγό του βαριά τραυματισμένη.

Αμέσως διακομίσθηκε στο Νοσοκομειο Καλαβρύτων όμως ήταν ήδη αργά. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ