Πάτρα: Σήμερα λήγει η υποβολή αίτησης για θέση εκπαιδευτή μουσικοκινητικής αγωγής στη «Μέριμνα»

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», προκηρύσσει μια θέση Εκπαιδευτή/τριας Μουσικοκινητικής Αγωγής ορισμένου χρόνου, μερικής απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προσληφθούν καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με Βιογραφικό Σημείωμα και δικαιολογητικά Ειδίκευσης.

Οι αιτήσεις με τα αναφερόμενα στο βιογραφικό σημείωμα δικαιολογητικά- τίτλους σπουδών (φωτοαντίγραφα) θα κατατίθενται στην Γραμματεία του ΜΕΡΙΜΝΑ, στο Άλσος Γηροκομείου Πατρών μέχρι σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 κάθε εργάσιμη μέρα και ώρες 09:00 – 14:00 . Επίσης, μπορούν να αποστέλλονται και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] καθώς και με συστημένη επιστολή που να έχει ταχυδρομηθεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας. Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη.

Σημειώνεται, ότι θα προτιμηθούν κατά προτεραιότητα όσοι ενδιαφερόμενοι διαθέτουν πιστοποιητικό εκπαίδευσης ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης καθώς και εργασιακή εμπειρία σε άτομα με αναπηρία. Τυχόν πρόσθετα προσόντα θα εκτιμηθούν αναλόγως.

Πριν την πρόσληψη θα προηγηθεί συνέντευξη με τους επιλεχθέντες, βάσει των δικαιολογητικών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα: 2610221946 και 261072988. Επίσης, η παραπάνω προκήρυξη δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» www.merimna-patras.gr
 

Διαβάστε επίσης