Κάτω Αχαΐα: Έμποροι και Δημοτική Κοινότητα ζητούν χώρο στάθμευσης

επιστολή στη δημοτική αρχή

«Μετά το έγγραφο του εμπορικού συλλόγου για την εξεύρεση χώρων στάθμευσης στην Κάτω Αχαΐα, η Δημοτική Κοινότητα Κάτω Αχαΐας «αγκαλιάζει» την πρόταση αυτή», μας ενημερώνει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας Ευάγγελος Τησαρχόντος (φωτο). 

«Σήμερα 07/11/2017 και ώρα 12:00 η Δημοτική Κοινότητα με πρώτο θέμα: Αναγκαιότητα εξεύρεσης χώρων στάθμευσης ,εντός του ιστού της πόλης της Κάτω Αχαΐας, γνωμοδότησε και αποφάσισε ομόφωνα στην εξεύρεση χώρων στάθμευσης εντός του ιστού της πόλης. Ήταν μια απόφαση πολύ σημαντική για την πόλη μας για τα επόμενα χρόνια για να εξαλειφθεί το φαινόμενο αυτό στο μέγιστο βαθμό», σημειώνει ο κ. Τησαρχόντος. 

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Εμπορικός Σύλλογος Δύμης έστειλε εγγράφως το αίτημα στη δημοτική αρχή, για δημοτικό χώρο στάθμευσης στην Κάτω Αχαΐα, τονίζοντας ότι πρόκειται για αναγκαίο μέτρο, προκειμένου να πάρει «ανάσα» το εμπορικό κέντρο της πόλης, στο οποίο παρατηρείται σχεδόν καθημερινά άναρχη στάθμευση. Το βασικό ζητούμενο δεν είναι μόνο να υιοθετήσει το συγκεκριμένο αίτημα η δημοτική αρχή, άλλωστε μετά τη θετική γνωμοδότηση της δημοτικής κοινότητας Κάτω Αχαΐας, θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο για να ληφθεί απόφαση από το Σώμα. Το θέμα είναι βρεθεί ο κατάλληλος χώρος και φυσικά το κονδύλι για το έργο, το οποίο ομολογουμένως θα αλλάξει την εικόνα της πόλης, μετατρέποντάς την σε ένα φιλικό περιβάλλον αγοράς και αναψυχής. Μην ξεχνάμε ότι ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, το εμπορικό κέντρο της Αχαγιάς, συγκεντρώνει πολύ κόσμο, από την περιφέρεια, τους παραθεριστές και τους τουρίστες. 

Β. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ