Πάτρα: Στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα του tempo24 για την άρνηση του δήμου να φιλοξενήσει την ολυμπιακή αποστολή- Τι (δεν) απάντησε ο δήμαρχος- ΦΩΤΟ

Σύμβουλοι της παράταξης Χριστόπουλου και Δημαρά, ρώτησαν αλλά δεν έλαβαν απάντηση

Ερώτηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει αυτή την ώρα κατέθεσαν σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης "Νέα Πόλη" και "Τώρα για την Πάτρα" για το θέμα της άρνησης φιλοξενίας της ολυμπιακής αποστολής από τον Δήμο, με πρόσχημα την οικονομική ένδεια. 

Οι σύμβουλοι κκ. Νικολάου, Ξυλιάς και Θεοδωρόπουλος από τη "Νέα Πόλη" και Φίλιας, Σιγαλός και Μανέτας από την παράταξη "Τώρα για την Πάτρα" ερωτούν να μάθουν το λόγο για τον οποίο δεν καλύφθηκαν τα έξοδα φιλοξενίας της αποστολής, για ένα μεγάλης εμβέλειας γεγονός όπως η φιλοξενία της Φλόγας, και για οικονομικούς λόγους, την ίδια ώρα που,  δαπανάται ποσό 6.000 ευρώ για τον εορτασμό της Οκτωβριανής Επανάστασης και δόθηκε ποσό 5.000 ευρώ για να γίνει πορεία προς την Αθήνα.

Η απάντηση που τους δόθηκε από την πλευρά του Δημάρχου ήταν ότι ο Δήμος είχε την καλύτερη συνεργασία με την επιτροπή, χωρίς να απαντά επί της ουσίας της άρνησης κάλυψης των εξόδων της διανυκτέρευσης της αποστολής παρά το γεγονός ότι η Πάτρα ήταν πόλη- σταθμός, ενώ κατέβαλε προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα αποφεύγοντας να απαντήσει στο ερώτημα, επιρρίπτοντάς τους σκοπιμότητα τους συμβούλους, λόγω...  ενόχλησής τους από  τις εκδηλώσεις σχετικά με την Οκτωβριανή. 

"Είναι σαφές ότι ο δήμαρχος αγνοεί τις δημοτικές παρατάξεις" λέει στο tempo24 o δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Νικολάου. "Αντί να μας απαντήσει για το πρωτοφανές γεγονός της μη φιλοξενίας της αποστολής, μας είπε ότι η ερώτηση είναι εκτου πονηρού επειδή ενοχληθήκαμε από τις εκδηλώσεις για την Οκτωβριανή επανάσταση. Τα συμπεράσματα δικά σας"

Γ. Κοντ. 

"Δεν διαθέτουμε χρήματα δια διανυκτέρευσίν σας" ήταν η απάντηση του Δήμου στην Ολυμπιακή αποστολή- Παρενέβη ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας- Η αναφορά στη Βόρεια Κορέα που ενόχλησε τους Νοτιοκορεάτες

Διαβάστε επίσης