Πατρών - Πύργου: Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο - Το χρονικό της μοιραίας σύγκρουσης - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΚΡΟΣ Ο 57ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΟΥΤΗΣ

Υπαιτιότητα του 49χρονου οδηγού του smart, δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συλλέξει η Τροχαία Πατρών, σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Εθνικη Οδό Πατρών - Πύργου στο υψος των Βραχνεΐκων, με θύμα τον 57χρονο Γιώργο Τσούτη κάτοικο Παραλιάς Πατρών.

22854619_10214360817476888_42677554_n.jpg

Ειδικότερα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συκρούστηκε μετωπικά με την μοτοσυκλέτα του άτυχου 57χρονου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του smart.

troxaio_patron1_0_0.jpg

To θύμα ήταν υπάλληλος της Πολεοδομίας στην Κάτω Αχαΐα. Η είδηση του θανάτου του, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία για συγγενείς, φίλους και συναδέλφους, ενώ συγκλονισμένη η γειτονιά που διέμενε στην Παραλία Πατρών.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το μεσημέρι, στο 10,700 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Βραχναϊκων, όπου ένας 49χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας και ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος

Διαβάστε επίσης