Ασημάκοπουλος ΑΕ: Για μισό αιώνα στρώνουν την ποιότητα στους χώρους σας! Γιορτάζουμε - Πάρτε το δώρο σας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ

Μισό αιώνα τώρα απλώνουµε χαλί στην ιστορία της πόλης. Η «Ασηµακόπουλος» γιορτάζει 50 χρόνια από την πρώτη ηµέρα που άνοιξε η πρώτη πόρτα στην πόλη για τα χαλιά της. Από τότε µέχρι σήµερα κύλησαν τα χρόνια και τα χαλιά, απλώνοντας ένα πελώριο νήµα και µια γερή σχέση εµπιστοσύνης. Η πόλη εκτίµησε την ποιότητα του χαλιού µας, τον επαγγελµατισµό, την αισθητική µας, την προσπάθεια να προσφέρουµε στον οικογενειακό και τον επαγγελµατικό χώρο οµορφιά, ζεστασιά και ξεκούραση για το βλέµµα.
Γιορτάζουµε τα γενέθλια µαζί σας. Νιώθουµε το καθήκον να ανταποδώσουµε την προτίµησή σας, να τιµήσουµε τη σχέση που αναπτύξαµε µε την κοινωνία της πόλης. Το κάνουµε πράξη µε ένα δώρο.
Τις επόµενες 50 µέρες, διαθέτουµε τα χαλιά µας µε έκπτωση 50%, υπογραµµίζοντας µε µιαν χαρούµενη χειρονοµία τα 50 χρόνια της λειτουργίας µας στην πόλη.
Είναι µια ευκαιρία να τα πούµε από κοντά, να γνωρίσετε την έκθεσή µας, να  εξετάσετε τα χειροποίητα χαλιά της συλλογής µας, να ενηµερωθείτε για τις ανανεωµένες προτάσεις µας για τους χώρους σας.
Ζούµε εποχές της επιστροφής. Στην παράδοση, στην παρέα, στην οικογένεια, στο ζωντάνεµα των σχέσεων, στην ανθρώπινη αγκαλιά. Απολαύστε την µε ένα όµορφο, ζεστό χαλί στη µέση. Να συµβολίζει τις αξίες που θα µας κρατήσουν όρθιους και θα µας σπρώξουν ξανά µπροστά.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ