Η Αχαιή στιχουργός του «Μπρούσκο» μας παρουσιάζει την πρώτη ποιητική συλλογή της - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

η Ευθυμία Πανταζοπούλου

Την πρώτη της ποιητική συλλογή, εξέδωσε η Ευθυμία Πανταζοπούλου, από την Πάτρα με καταγωγή τη δυτική Αχαΐα. 

Θυμίζουμε ότι η στιχουργός είναι η δημιουργός του τραγουδιού «Βαθύ Ποτάμι» των τίτλων του «Μπρούσκο», το οποίο περιλαμβάνεται στη συλλογή και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Από τον Βυθό στον Ουρανό» και περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή από στίχους και ποιήματα τα οποία σε ταξιδεύουν σε όμορφα μέρη, ξυπνώντας μοναδικά συναισθήματα. Κάθε ένας, βρίσκει αυτό που του ταιριάζει σε μια περιπλάνηση ψυχής και αυτοπροσδιορισμού.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Ευθυμία Πανταζοπούλου είναι καθηγήτρια Αγγλικών. Έγινε ευρέως γνωστή από την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού – σήμα κατετεθέν της πιο επιτυχημένης σειράς του Αντέννα «Μπρούσκο», με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Γεωργίου, Αποστόλη Τότσικα και Ελένη Βαΐτσου, όμως έχει ήδη μια εξαιρετική πορεία.

Η Ευθυμία Πανταζοπούλου, γεννήθηκε στην Πάτρα όπου και μένει η οικογένειά της. Η καταγωγή της είναι από τη δυτική Αχαΐα. Εργάζεται στη δημόσια εκπαίδευση και μένει στην Αθήνα. Ενώ από τότε που θυμάται τον εαυτό της, γράφει στίχους. Η πρώτη της μεγάλη δουλειά, ήταν το 2001, όταν συνεργάστηκε με τους εξαιρετικούς δημιουργούς Γεράσιμο Ανδρέατο και Παντελή Θαλασσινό. Ακολούθησαν και άλλα τραγούδια, με την υπογραφή της Ευθυμίας Πανταζοπούλου, η οποία μέσα από τους στίχους της υμνεί την αγάπη και συγκινεί τους καλλιτέχνες που τα ερμηνεύουν και το κοινό που τα απολαμβάνει.

poihmata1.jpg

poihmata2.jpg

poihmata3.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ