Συνεχίζονται τα... «όργανα» ενόψει εκλογών στην Κεντροαριστερά - Η εξαίρεση περιοχών της Αχαΐας έφερε αντιδράσεις στο τοπικό ΠΑΣΟΚ

δεν θα στηθούν παντού κάλπες

Από χθες το tempo24 με δημοσίευμά του σας ενημέρωσε σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει ενόψει των εκλογών στην Κεντροαριστερά.

Από χθες ο Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Πάτρας, Ανδρέας Γιαννακόπουλος, με δήλωσή του έκανε λόγο για αποκλεισμό περιοχών.

Και σήμερα όμως κατέφθασαν και οι δύο επόμενες ανακοινώσεις, από τον Ζήση Αγγελόπουλο, μέλος νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ και τον πρώην Αντινομάρχη Αχαΐας Νίκο Λύρα.

Οι αντιδράσεις είναι σε τοπικό επίπεδο στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ και αναφέρονται σχετικά με το ότι περιοχές του νομού εξαιρέθηκαν από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας.

Ζήσης Αγγελόπουλος, μέλος νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ

«Η εκλογική διαδικασία της 12 ης Νοεμβρίου έχει ένα μεγάλο στοίχημα, τη μεγάλη συμμετοχή των ενεργών πολιτών της παράταξης. Η εξαίρεση της Τριταίας είναι δυνατόν να αποτελέσει ανάχωμα σε αυτήν την προσπάθεια. Σήμερα, που το εγχείρημα της ανασύστασης αγκαλιάζεται από χιλιάδες πολίτες είναι αδιανόητο να μην πρωτοστατούν σε αυτήν την προσπάθεια περιοχές που παραδοσιακά έχουν στηρίξει την παράταξη κι έχουν αποτελέσει διαχρονικά πηγή δύναμης για τον χώρο».

Νικόλαος Λύρας, Πρώην Αντινομάρχης

«Η διαδικασία ανασύστασης του προοδευτικού χώρου που έχει ήδη δρομολογηθεί περνά μέσα από τη μεγάλη συμμετοχή των ενεργών πολιτών. Προς αυτήν την κατεύθυνση θεωρώ αδιανόητη την απουσία κάλπης στα Σαγέικα. Πρέπει να καταστεί σαφές πως περισσότερες κάλπες θα συμβάλλουν στην απρόσκοπτη συμμετοχή των ψηφοφόρων στις διαδικασίες, σε μια περιοχή που συμβολίζει το άνοιγμα της παράταξης σε κοινωνικές τάξεις που διαχρονικά αποτελούν στήριγμά μας».

Διαβάστε επίσης:

Άρχισαν και στην Αχαΐα οι "κόντρες" για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά - Για αποκλεισμό περιοχών μιλά ο Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πάτρας

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ