Αχαΐα: Μειώνονται τα τέλη λόγω μεδουσών... αλλά από το 2018!

διαβεβαιώσεις από τη δημοτική αρχή

Τη διαβεβαίωση ότι η χρέωση ανά τετραγωνικό για την χρήση της παραλίας από το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι χαμηλότερη λόγω των μεδουσών, έλαβαν οι εκπρόσωποι των παραλιακών καταστημάτων από την δημοτική αρχή της Πάτρας. «Καταστροφική» χαρακτηρίζουν οι επαγγελματίες την καλοκαιρινή περίοδο που έκλεισε πριν από λίγες εβδομάδες.Η συνάντηση των επαγγελματιών έγινε με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Παναγιώτη Μελά, πριν από λίγες μέρες. Εκ μέρους των καταστηματαρχών πήραν μέρος οι Σπύρος Στεργίου, Παναγιώτης Ματθαιόπουλος, Βίκυ Κόντη και Αλέξης Φωτόπουλος.


Οι καταστηματάρχες προσπαθούν να περισώσουν ό,τι μπορούν από την οικονομική ζημιά που προκλήθηκε. Από τις πρώτες συναντήσεις τους με την δημοτική αρχή, μια από τις διεκδικήσεις που έθεσαν ήταν η μείωση του τέλους για τη χρήση παραλίας.
Η δημοτική αρχή είχε δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει σε δραστική μείωση των τελών στις παραλίες λόγω του γνωστού προβλήματος. Φαίνεται όμως ότι δεν συζητάει για μείωση των τελών για το 2017, αλλά από το καλοκαίρι του 2018.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ