Επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τη φύλαξη των πρώην εγκαταστάσεων της «Πειραϊκής Πατραϊκής»

μετά από ενστάσεις που υπήρξαν κατά τον προηγούμενο διαγωνισμό

Επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τη φύλαξη των πρώην εγκαταστάσεων της «Πειραϊκής Πατραϊκής» στην Πάτρα από τον Οργανισμό Λιμένος, μετά από ενστάσεις που υπήρξαν κατά τον προηγούμενο διαγωνισμό και την επανεξέταση των προσφορών.

Η επιτροπή ενστάσεων που συγκροτήθηκε, εξέτασε τις ενστάσεις, αλλά και τις προσφορές που είχαν κατατεθεί, διενεργώντας ελέγχους, τελικά κατέληξε στο πόρισμα ότι οι υποβληθείσες προσφορές ήσαν ασαφείς σε σχέση με τα ζητούμενα της προσκήρυξης και δεν μπορούσαν να συγκριθούν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει αδυναμία εξαγωγής ασφαλούς συμπεράσματος. Έτσι, εισηγήθηκε τη ματαίωση του διαγωνισμού και τη διεξαγωγή νέου, με τροποποιημένη διακήρυξη.

Η εισήγηση της επιτροπής έγινε ομόφωνα δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠΑ και πλέον θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για τη δημιουργία της νέας προκήρυξης.

Ταυτόχρονα ο ΟΛΠΑ κάνει διαγωνισμό  για την καθαριότητα και την αποκομιδή απορριμμάτων στο λιμάνι της Πάτρας, αλλά και στο λιμάνι του Ρίου.

Ο προϋπολογισμός είναι της τάξης των 60.000 ευρώ και ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του ΟΛΠΑ, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 11 π.μ., ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής των προσφορών.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό απαιτείται η προσκόμιση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής ποσού 1.200 ευρώ.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να αναζητούνται εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 2610-365.164 και στα email: [email protected][email protected].

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ