Πάτρα: Σολωμού και Βορείου Ηπείρου - Τα τροχαία, το περίπτερο και το φανάρι!

Εντοπίστηκε η αιτία του κακού
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σχεδόν καθημερινότητα για κατοίκους και καταστηματάρχες αποτελούν τα τροχαία ατυχήματα που σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα είναι σοβαρά, στη συμβολή των οδών Σολωμού και Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, πάγιο είναι το αίτημα τοποθέτησης φωτεινού σηματοδότη στο σημείο, προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι και επιχειρηματίες.

Εκείνο όμως που προκαλεί αίσθηση είναι η διαπίστωση που έγινε, βάσει της οποίας η αιτία του κακού εντοπίζεται στην ύπαρξη επί της Βορείου Ηπείρου… ενός περιπτέρου!

Μάλιστα πηγές του tempo24.gr, αναφέρουν πως μετά τις καταγγελίες οδηγών στην Τροχαία Πατρών, ότι λόγω της θέσης του περιπτέρου δεν είναι ορατό το ρεύμα ανόδου της Βορείου Ηπείρου, για όσους κινούνται με τα οχήματα τους επί της Σολωμού.. έχει προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες η μεταφορά του.

Εκείνο πάντως που αξίζει να σημειωθεί είναι πως τα περισσότερα τροχαία, σύμφωνα με μαρτυρίες έχουν σημειωθεί καθώς οι οδηγοί που θέλουν να διασχίσουν κάθετα την Βορείου Ηπείρου, δεν λαμβάνουν υπ όψιν τους το STOP που υπάρχει επί της Σολωμού πριν την διασταύρωση της με την Β. Ηπείρου.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ