Πάτρα: Στο Πειθαρχικό ο γιατρός που τραυμάτισε με σπασμένο ποτήρι σύζυγο ασθενούς, στον Εισαγγελέα ο συνταξιούχος χειρουργός για την εγχείρηση που δεν έγινε

αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν είχε γίνει το χειρουργείο της χολής.

Γιατρός τραυμάτισε με σπασμένο ποτήρι σύζυγο ασθενούς και παραπέμπεται στο Πεθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας, ενώ ο Ιατρικός Σύλλογος παραπέμπει στον εισαγγελέα συνταξιούχο χειρουργό ο οποίος εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση που έχει αφήσει άναυδους γιατρούς και πολίτες..
Το περιστατικό που  αποκάλυψε η εφημερίδα «Κόσμος»,  αφορά γυναίκα η οποία είχε εισαχθεί σε μαιευτική κλινική της πόλης προκειμένου να υποβληθεί σε κοιλιοπλαστική και παράλληλα επειδή είχε πρόβλημα στη χολή, σε φαίρεση χολής.

Την πρώτη επέμβαση την 'εκανε πλαστικός χειρουργός και τη δεύτερη την  είχε αναλάβε συνταξιούχος χειρουργός. Λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο, και αφού η γυναίκα είχε πάρει εξιτήριο, αισθάνθηκε πόνους στη χολή. Πήγε σε εξωτερικό γιατρό και αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δεν είχε γίνει το χειρουργείο της χολής. Μετά από αυτό ο σύζυγος πήγε στην κλινική και ζήτησε από το γιατρό εξηγήσεις για να βρεθεί με πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματος που φέρεται να του προκάλεσε ο γιατρός με σπασμένο ποτήρι!

 

Διαβάστε επίσης