Θαν. Νταβλούρος: Να βοηθήσουμε τη Δυτική Αχαΐα για να σταθεί και πάλι στα πόδια της!

δήλωση μετά την πύρινη καταστροφή

Ο πρώην βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Νταβλούρος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ολική καταστροφή που υπέστη η Δυτική Αχαϊα από την πύρινη λαίλαπα που την έπληξε, ως αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, από αμέλεια πόσο μάλλον από δόλο, μας συγκλονίζει.

 Είμαστε στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών μας. Η σκέψη μας είναι σ’ αυτούς. Η κήρυξη του Δήμου Δυτικής Αχαϊας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι αυτονόητη προϋπόθεση για την επούλωση των μεγάλων πληγών που άφησε πίσω της η πυρκαγιά στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο της περιοχής.

Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να απονείμω δημοσίως τα εύσημα στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των οποίων δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές και δεν κάηκαν τα χωριά Άρλα, Ελαιοχώρι, Τζάιλο , Πολύλοφος, Φώσταινα, Λογοθέτη, Πετροχώρι και Βυθούλκα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην Ελληνική Αστυνομία, στο ΕΚΑΒ, στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, στους εθελοντές και σε όλους όσοι πάλεψαν με αυταπάρνηση με τις φλόγες.

Η Δυτική Αχαϊα πρέπει να σταθεί και πάλι, το συντομότερο δυνατό, στα πόδια της και όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να συμβάλλουμε στην κατεύθυνση αυτή».

Διαβάστε επίσης