Στα καμένα της δυτικής Αχαΐας βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Περιοδεία Κ. Σπαρτινού και Σ. Αναγνωστοπούλου στην Άρλα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

συζήτηση για τις καταστροφές

Στα καμένα της δυτικής Αχαΐας και σε ότι άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα, βρίσκεται αυτή την ώρα κλιμάκι του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Την περιοχή επισκέφθηκαν οι βουλευτές Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός και Σία Αναγνωστοπούλου. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν με κατοίκους της περιοχής, καλλιεργητές, πυροσβέστες και εθελοντές ενώ στην περιοδεία τους συνοδεύονται από τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου, τον Αντιδήμαρχο Θανάση Ραυτακόπουλο, τον επικεφαλής της ελλάσονος αντιπολίτευσης Τάκη Κουνάβη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ Χρήστο Σκάγια, τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ Ξενοφώντα Μπαχρά, τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων που επλήγησαν από τις φωτιές, τον πρόεδρο του συλλόγου Αλισσαίων "Πείρος" Δημήτρη Μπαρμπούνη και άλλους. Οι βουλευτές μετέβησαν στον Άγιο Γεώργιο στην Άρλα, όπου κάηκε ένα σπίτι, στάβλοι κα ζώα και συνέχισαν σε όλα τα σημεία από τα οποία πέρασε η καταστροφική μανία της φωτιάς. 

Διαβάστε επίσης