Τα Δικαστήρια της Πάτρας "πάγωσαν" την πρόσληψη δικηγόρου στην ΔΕΥΑΠ- Φωνές για "φωτογραφικό διαγωνισμό"

κατατέθηκαν ασφαλιστικα μετρα που θα συζητηθούν τον οκτωβριο

Τα Δικαστήρια της Πάτρας "πάγωσαν" την πρόσληψη δικηγόρου στην ΔΕΥΑΠ , καθώς το αιτολογικό που χρησιμοποιήθηκε θεωρήθηκε προσβλητικό απο συνυποψηφίους που προσέφυγαν στην δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα , σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 !

Ο θόρυβος που έχει προκληθεί εδώ και καιρό για τις διαδικασίες που χρησιμοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ, προκειμένου να προσλάβει νομικό σύμβουλο συνεχίζεται και αυτή την φορά είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει προσωρινή διαταγή αναστολής της πρόσληψης.

Ολα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" το σκεπτικό της απόφασης πρόσληψης δικηγόρου στην Δημοτική Επιχείρηση. Οπως αναφερόταν η νομική σύμβουλος προσελήφθη διότι "είχε ολοκληρωμένη και συγκροτημένη σκέψη και ήταν κοινωνικά καταξιωμένη". Μόλις οι συνοποψήφιοι της δικηγόροι πληροφορήθηκαν τους λογους πρόσληψης θεώρησαν προσβλητική την απόφαση!

Μάλιστα μια από τις υποψηφίους κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάστηκαν χθες.

Η δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση θεώρησε πως θα έπρεπε να "παγώσει" η πρόσληψη και συγκεκριμένα αποφάσισε με προσωρινή διαταγή να μην προχωρήσει η διαδικασία , έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση τον Οκτώβριο. 

Να σημειωθεί πως ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών είχε αποστείλει στην ΔΕΥΑΠ επιστολή στην οποία ζητούσε να τροποποιηθούν οι διαδικασίες πρόσληψης , καθώς μέλη του συλλόγου μιλούσαν για "φωτογραφικό διαγωνισμό" και τελικά το ΔΣ αποφάσισε να προχωρήσει σε προσωπικές συνεντεύξεις για την επιλογή. 

Ομως και αυτή η μέθοδος δεν μείωσε τις υποψίες για προαποφασισμένη επιλογή και όταν κατέληξε στο συγκεκριμένο άτομο, αμέσως κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ