ΝΕΩΤΕΡΟ: Σοβαρό τροχαίο στην Οβρυά- Ι.Χ.που οδηγούσε ηλικιωμένος, παραβίασε στοπ και έπεσε πάνω σε μηχανάκι που οδηγούσε νεαρή γυναίκα- Η κοπέλα εκσφενδονίστηκε στον αέρα- ΦΩΤΟ

εγκλωβιστηκε ο ένας από τους τραυματίες

Νεώτερο 11. 25 Το τροχαίο έγινε  κοντά στην γέφυρα του Κρητικού. Όλα συνέβησαν όταν ένας λικιωμένος οδηγός ΙΧ παραβίασε στοπ με αποτέλεσμα το όχημά του να πέσει πάνω σε διερχόμενο μηχανάκι το οποίο οδηγούσε νεαρή. Η κοπέλα εκσφενδονίστηκε, πέρασε πάνω από το αυτοκίνητο και έπεσε με την πλάτη στο οδόστρωμα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος αφού η κυκλοφορία διεκόπη. Επί τόπου έσπευσε και ασθενοφόρο που παρέλαβε την νεαρή για το νοσοκομείο. Κια ο ηλικιωμένος οδηγός είχε τραυματιστείο στο πρόσωπο, αφού χτύπησε μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου κατά την σύγκρουση. Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν πως το ασθενοφόρο έφθασε μετά από 20 λεπτά.

Νεώτερο: Και οι δύο τραματίες φέρονται σοβαρά τραυματισμένοι. Για τον απεγκλωβισμό του ενός εξ αυτών χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους διασώστες.

- Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι σοβαρά,  σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 σήμερα το πρωί  στην οδό Δημοκρατίας στην Οβρυά στο ύψος του «Κρόνου». 

Στο σημείο σπεύδουν 3 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ