Πύργος: Έχασε την μάχη για τη ζωή ο 65χρονος Μίμης Δουζένης – Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο- Noσηλευόταν στον "Άγιο Ανδρέα" στην Πάτρα

ηταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Έχασε τελικά την μάχη για την ζωή ο 65χρονος Ηλείος επιχειρηματίας Δημήτρης (Μίμης) Δουζένης. 

Ο 65χρονος επιχειρηματίας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» , μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής (30/7) στον Πύργο.

Ειδικότερα, γύρω στις 10:30 το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – ο 65χρονος επιχειρηματίας διέσχιζε την οδό Τάκη Πετροπούλου με το δίκυκλο μηχανάκι του. Στη συμβολή όμως με την οδό Προύσσης (σ.σ. στο ύψος της ΔΟΥ Πύργου) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που – σύμφωνα πάντα με πληροφορίες – επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Τάκη Πετροπούλου.

Ο άτυχος άνδρας εκσφενδονίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ λίγη ώρα αργότερα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – κι αφού του προσφέρθηκαν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του Νοσοκομείο του Πύργου – λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου υπεβλήθη σε σοβαρή  επέμβαση. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 5.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγ. Κυριακής στον Πύργο.

patrisnews

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ