Αύριο η Ιατροδικαστική εξέταση στο αγοράκι από το Αγρίνιο που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο τραυματισμένο με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα- Τα ερωτηματικά

Η μητέρα του υποστήριξε ότι το παιδί αυτοτραυματίστηκε

Αύριο, ο ιατροδικαστής θα εξετάσει το μόλις 2,5 ετών παιδάκι που μεταφέρθηκε την περασμένη Κυριακή από το Αγρίνιο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, έχοντας τραυματιστεί με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και μάλιστα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η μητέρα του υποστήριξε ότι το παιδί αυτοτραυματίστηκε, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Πατραϊκού Τύπου, οι γιατροί που επενέβησαν για να το σώσουν εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και εκφράζουν πολλά ερωτήματα.

Πως ένα παιδί 2,5 ετών κατάφερε να καρφώσει ένα μαχαίρι σε βάθος 5 εκατοστών και μάλιστα στη συνέχεια να το βγάλει κιόλας; Πως κατάφερε να τρυπηθεί τόσο ψηλά και να λυγίσει το χέρι του; Οι γιατροί, όπως αναφέρει το sinidisi.gr  έχουν βγάλει φωτογραφίες από το χειρουργείο τις οποίες έχουν προσκομίσει στον ιατροδικαστή. Μάλιστα το χτύπημα απείχε μερικά μόνο χιλιοστά από το συκώτι. Στην κυριολεξία το παιδάκι σώθηκε από θαύμα. Αν λοιπόν είχε χτυπηθεί στο συκώτι, ίσως ήταν μοιραία η κατάληξή του.

Διαβάστε επίσης