Ενάμισι χρόνο μετά βρήκαν τον ιερόσυλο

Τα δακτυλικά αποτυπώματα ΤΟΝ αποκάλυψαν

Τα δακτυλικά αποτυπώματα αποκάλυψαν μετά από ενάμισι χρόνο την ταυτότητα του ιερόσυλου που είχε διαρρήξει στις 15 Φεβρουαρίου του 2016 την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο χωριό Φλεσσιάδα των Γαργαλιάνων και είχε κλέψει μετρητά ύψους 200 ευρώ και δυο... τενεκέδες με ελαιόλαδο!

Πρόκειται για έναν 40χρονο Έλληνα που ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ο δράστης είχε παραβιάσει το λουκέτο της πόρτας και στη συνέχεια την κεντρική είσοδο του ναού, είχε αρπάξει ό,τι βρήκε και είχε εξαφανιστεί.

*** Ένας αστυνομικός από υπηρεσία της Θεσσαλονίκης που έκανε διακοπές σε περιοχή της Πιερίας, έπιασε στα πράσα έναν 22χρονο Αλβανό που είχε διαρρήξει δυο σταθμευμένα οχήματα και είχε αρπάξει από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα και έγγραφα. Ο δράστης παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης και στην κατοχή του βρέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων και ένα κατσαβίδι.

*** Μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό αξίας 1.000 ευρώ άρπαξε από τον λαιμό μιας 80χρονης  γυναίκας στην Βέροια ένας 36χρονος Αλβανός, αλλά συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ