Διακοπή ρεύματος σήμερα στο Ρίο

Από τις 7:30 έως τις 11 το πρωί

Προσωρινή διακοπή ρεύματος διάρκειας περίπου 3.30 ωρών έχει προγραμματιστεί για σήμερα στο κέντρο του Ρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η περιοχή θα παραμείνει χωρίς ρεύμα από τις 7.30 έως τις 11 το πρωί, λόγω τεχνικών εργασιών που θα πραγματοποιηθούν από συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ.

Η ανακοίνωση: 

«Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή σας, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 31-7-2016 από ώρα 7:30 έως 11:00.

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πρίν από την πιο πάνω ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφεύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr)».

Διαβάστε επίσης