Η Βασιλική Ηλιοπούλου στο πανευρωπαϊκό του πινγκ πονγκ

αθλητρια του φοινικα πατρων

Ξεκίνησε στις 14 του μηνός και θα ολοκληρωθεί στις 23 στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας  το 60ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ. Στην  εθνική μας ομάδα των  ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ μετέχει η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ των ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ.
Η Πατρινή αθλήτρια, που προέρχεται  από τις ακαδημίες των Φοινίκων, πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια  στις μικρές ηλικιακές  κατηγορίες  έχοντας φέτος  μια σεζόν πλούσια σε διακρίσεις  με μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα κορασίδων και νεανίδων και με αξιόλογες αγωνιστικές  εμφανίσεις στην δύσκολη Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου  τη βρήκε  κορυφαία  της πανελλήνιας  κατάταξης  των κορασίδων  ( RANKING LIST)  αλλά  και άτυχη  γιατί  ένας  τραυματισμός  στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στη ΧΙΟ της στέρησε  τη δυνατότητα  της κατάκτησης  του πανελλήνιου  τίτλου.
Η ΗΛΟΠΟΥΛΟΥ είναι το τρίτο μέλος των  ΦΟΙΝΙΚΩΝ που  αντιπροσωπεύει τη πόλη  μας σε πανευρωπαϊκό  πρωτάθλημα. Έχουν προηγηθεί  ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και η ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ  ενώ και άλλοι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου έχουν συμμετάσχει με την εθνική ομάδα   σε Βαλκανικά πρωταθλήματα και άλλες διεθνείς διοργανώσεις. 
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ