Θα τολμήσουμε να αλλάξουμε;

του νικου τζανάκου

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΤΡΑΣ: Να μια ελληνική πρόταση για συζήτηση, σίγουρα οχι η μοναδική.

Αλλά δείχνει το δρόμο: ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ; ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ ΠΟΛΗ; Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΠΕΡΗΦΑΝΗ" ΑΝΑΔΕΙΞΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΜΑΣ;

Δώσαμε για πολλά χρόνια ενα σκληρό αγώνα για την παραχώρηση του Θαλασσίου Μετώπου της Πάτρας, με στόχο στη συνέχεια την ανάπλασή του, υπερ της Ποιότητας Ζωής των κατοίκων της, μια ανάπλαση που θα συμβάλλει στα πρότυπα και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων (π.χ. Θεσσαλονίκη) και στην ανάπτυξη.

Τέτοιου είδους προτάσεις όμως, για να τις παλέψουμε, χρειάζεται να ξεφύγουμε απο τη μιζέρια μας και να γίνουμε μια εξωστρεφής πόλη.

Πρέπει να αλλάξουμε!! Να φύγουμε μπροστά, στο μέλλον!!! Εγκαιρα όμως, δυναμικά και αποφασιστικά, πριν προλάβουν τα σχέδια των μανδαρίνων και των συμφερόντων και "καπαρώσουν" το μέλλον του θαλασσίου μετώπου.

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ; Είναι σίγουρο πως η κοινωνία θα σταθεί αρωγός!!! (Με την ευκαιρία να θυμίσουμε πως η περιβόητη παραχώρηση στην πόλη, παραμένει "θολή", με τους ντόπιους κυβερνητικούς βουλευτές να την αντιμετωπίζουν με αξιοπρόσεκτη "χαλαρότητα"!!!)

Δείτε την πρόταση:

Πώς να γίνει θαλάσσιο πάρκο το παλιό λιμάνι της Πάτρας

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ