Πάτρα: Ταξίδι στα ρεμπέτικα μονοπάτια από τον Κώστα Φέρρη και το «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ - CAFÉ AMAN» - ΦΩΤΟ

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΩΔΕΙΟ - ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ TEMPO24.GR

Στα μονοπάτια του ρεμπέτικου οδήγησε τους Πατρινούς το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου ο Κώστας Φέρρης  με το συγκρότημα «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ - CAFÉ AMAN»,  στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας 2017.

unnamed_3_0.jpg

Αυθεντικά λαϊκά ακούσματα, σε  μουσική διεύθυνση Θέσιας Παναγιώτου που αποδόθηκαν από τους  Θεοδοσία Στίγκα, Γιώργο Κουτουλάκη, Θοδωρή Λίζο, Σπύρο Κονσολάκη, Νίκο Ανδριά, Αντώνη Tζίκα  και Γιώργο Γκίκα, μια  ατμόσφαιρα ανατολίτικης μουσικής, έντεχνης και λαϊκής που συνεπήρε όσους βρέθηκαν στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας.

unnamed_7.jpg

Αυτοπροσώπως επί σκηνής ο Κώστας Φέρρης με αφηγηματικό τρόπο συντέλεσε σε  ένα πρόγραμμα - διαδρομή στην ιστορία του ρεμπέτικου, με αναφορές στους ρεμπέτες δημιουργούς που άφησαν εποχή.

unnamed_1_0.jpg

Το συγκρότημα με την αρχική επωνυμία «το CAFÉ AMAN του Φέρρη», ιδρύθηκε το 2001, από τον σκηνοθέτη της ταινίας ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ και την μουσικό ΘΕΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, και από τότε συμμετείχε σε δεκάδες συναυλίες και μουσικές παραστάσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό (Βουδαπέστη, Σμύρνη, Ιερουσαλήμ, Γερμανία), σε σειρά 60 ωριαίων εκπομπών με τον τίτλο ΟΝΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΣ για την ΕΡΤ3 και δεκάδες άλλες εμφανίσεις σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια.

Η τηλεοπτική σειρά ΟΝΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΣ, σημείωσε τεράστια εμπορική και κριτική επιτυχία και αναγνωρισιμότητα, και σήμερα οι εκπομπές σε μορφή DVD, προβάλλονται στα περισσότερα Μουσικά Σχολεία της χώρας.

Διαβάστε επίσης