NOΠ: Σχολές εκμάθησης υδατοσφαίρισης- Τμήματα πόλο για κορίτσια και αγόρια- Προετοιμασία για το επόμενο HaBaWaBa 2018

Μετά την επιτυχία της αποστολής των μικρών αθλητών/τριών του ΝΟΠ στην Ιταλία με την συμμετοχή τους και υψηλή δίακριση στο μεγαλύτερο παγκόσμιο φεστιβάλ υδατοσφαίρισης Habawaba International Festival , η προετοιμασία για την επιμονή χρονιά έχει αρχίσει.

Ηδη στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ - καθημερινές από τις 16:30 το απόγευμα έως τις 18:30, καθώς και το Σάββατο πρωί - λειτουργουν τα επιτυχημένα και δημοφιλή προγράμματα εκμάθησης πόλο των ακαδημιών του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και δέχονται νέες έγγραφες για κορίτσια και αγόρια.
Παρόμοια τμήματα λειτουργούν καθημερινά από 16:30 έως 18:30 και στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ολυμπιονίκης Αν.Πεπανός.

Οι αρχάριοι πολίστες/τριες που έχουν γεννηθεί το 2010 και μετά, αρχίζουν και συνεχίζουν την εκμάθηση κάτω από την επίβλεψη των έμπειρων προπονητών του Ν.Ο.Π. Σκοπός είναι μάθουν να κολυμπούν με την μπάλα και να παίζουν πόλο, ώστε να συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες με φιλοξενούμενες αντίστοιχης ηλικίας ομάδες που έρχονται στην Πάτρα. Φιλοδοξία είναι το επόμενο καλοκαίρι μια ακόμα αποστολή του ΝΟΠ να λάβει μέρος στο μεγάλο διεθνές φεστιβάλ υδατοσφαίρισης HaBaWaBa στο Villaggio Getur Lignano (Ιταλία) που αφορά αποκλειστικά μικρούς αθλητές/αθλήτριες κάτω των εννιά και εντεκα ετών, αντίστοιχα, από δεκάδες σωματεία της Ευρώπης (και όχι μόνο).

Για περισσότερες πληροφορίες, για τα προγράμματα εκμάθησης καθώς και για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τις συνδρομές:
• στην κεντρική Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Πατρών τηλ 2610-31 77 66 (από 10:00 έως 20:00) ή
• στο παράρτημα της γραμματείας του ΝΟΠ έξω από το Εθνικό Κολυμβητήριο «Πεπανός» τηλ. 2610 644 303 (από 15:00-20:00).

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ