Στην Πάτρα η νεκροψία -νεκροτομή του νεαρού τουρίστα - Σοκάρει το πόρισμα για τη δολοφονία του στο Λαγανά

υπέκυψε από εγκεφαλική αιμορραγία

Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η νεκροψία - νεκροτομή από ιατροδικαστή στην Πάτρα και πλέον η σορός του Bakari Jaward Henderson αναμένεται να μεταφερθεί στις ΗΠΑ για την κηδεία και την ταφή του.

Οι γονείς του αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα μετά την τραγωδία. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο θάνατος προήλθε από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι.

Κάποια από αυτά προκάλεσαν στον 22χρονο εγκεφαλική αιμορραγία. Επιπλέον διαπιστώθηκαν κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως το θύμα δεν πρόλαβε να αντισταθεί στους δολοφόνους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο υπάλληλοι του μπαρ που συνελήφθησαν λίγο μετά το έγκλημα υποστήριξαν ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον 22χρονο τουρίστα. Όπως φέρεται να είπε ο πορτιέρης Σερβικής καταγωγής με βρετανικό διαβατήριο πλησίασε την παρέα των Αμερικανών για να τους κάνει παρατήρηση επειδή όπως είπε όλοι ήταν μεθυσμένοι και προκαλούσαν προβλήματα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πράγματι ο 32χρονος Σέρβος να πλησιάζει την παρέα του θύματος και να ακολουθεί ένας έντονος διάλογος. Κάποια στιγμή το θύμα σηκώνεται και φαίνεται να χτυπάει τον ''πορτιέρη'' στο πρόσωπο. Από εκείνη τη στιγμή τα πράγματα ξεφεύγουν.

Η παρέα των Αμερικανών πλακώνεται στο ξύλο με παρέα Σέρβων και μέρος στη συμπλοκή παίρνουν τόσο ο ''πορτιέρης'' όσο και ο Έλληνας μπάρμαν που έσπευσε να τον βοήθησει. Δυστυχώς όμως η συνέχεια δίνεται εκτός. Οι υπάλληλοι του μπαρ βγάζουν έξω τον 22χρονο ο οποίος από κάμερες γειτονικών καταστημάτων φαίνεται να τρέχει για να σωθεί. Τον πιάνουν και κυριολεκτικά τον σκοτώνουν στο ξύλο.

Συνολικά έχουν συλληφθεί 8 άτομα με την κατηγορίας της εμπλοκής στη δολοφονία του άτυχου τουρίστα. Οι έξι νέες συλλήψεις ατόμων Σερβικής καταγωγής, εγιναν χθες μετά από αστυνομική επιχείρηση στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν. Όπως εγινε γνωστό δεν προέβαλλαν αντίσταση στις αρχές. 

Στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως έγραψε το tempo24.gr, συμμετέχει και κλιμάκιο Αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που μετέβη στο νησ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Επικεφαλής των ερευνών είναι ο Πατρινός Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου, Τριαντάφυλλος Πανώριος.

92_1_0.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ταξίδι και η φωτογράφιση που του "στοίχισαν" τη ζωή - Η συγκινητική ανακοίνωση της οικογένειας του Αμερικανού τουρίστα

Στις 8 οι συλλήψεις για το άγριο έγκλημα στη Ζάκυνθο - Χτυπούσαν το θύμα ακόμα και αναίσθητο - Κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών στο νησί - ΝΕΟΤΕΡΑ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ