Πάτρα: Στον Εισαγγελέα ο δράστης με το κλαδευτήρι της Κάτω Αχαΐα - Επιτέθηκε σε τρεις - Ο ένας στο Νοσοκομείο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Το κατώφλι του Εισαγγελέα Πατρών, αναμένεται να περάσει σήμερα ο 54χρονος που φέρεται να επιτέθηκε με κλαδευτήρι κατά ιδιοκτητών καταστήματος εστίασης στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαΐα.

Ο δράστης όπως έγραψε το tempo24.gr, τους δυο από τους τρεις επιχειρηματίες. Μάλιστα ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και τη συνοδεία περιπολικού στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας".

19369684_873341422829843_819006037_n.jpg

Σύμφωνα με τους οικείους του τραυματία, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Στο βίντεο οι δηλώσεις της συζύγου του

Η αφορμή για το σοβαρό επεισόδιο φέρεται να είναι η σύσταση που έγινε από τους επαγγελματίες στον ιδιώτη καθώς έχει στην ιδιοκτησία του σκυλιά τα οποία – σύμφωνα με τους επαγγελματίες – ενοχλούν όσους επιλέγουν να καθίσουν στα τραπεζοκαθίσματα της πλατείας. Φαίνεται όμως ότι εδώ και χρόνια υπάρχει διαφωνία για τα τραπεζοκαθίσματα μεταξύ της επιχείρησης και του ιδιώτη.

Σε βάρος του υπεβλήθη μήνυση και σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απειλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Απίστευτο περιστατικό στην πλατεία της Κάτω Αχαίας: Επιτέθηκε με κλαδευτήρι σε τρεις επαγγελματίες τραυματίζοντας τους δύο- Αιτία του καυγά τα ...σκυλιά του- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ