Ζάκυνθος: Δενδροφύτευση στη μέση του δρόμου - ΦΩΤΟ

ΣΤΟ ΡΟΜΥΡΙ Οι πολίτες έκλεισαν το χάσμα π’ άνοιξε η αδιαφορία

Πενία τέχνας κατεργάζεται… και οι κάτοικοι του δρόμου που οδηγεί στο Ρομύρι, κουρασμένοι και απηυδισμένοι από τις υποσχέσεις των αρμοδίων ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας θα λυθούν, αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους.

Οι παρακλήσεις τους για να επιδιορθωθούν οι τεράστιες λακκούβες βάθους 50 εκατοστών που υπάρχουν, εδώ και πάρα πολύ καιρό, στο οδόστρωμα αποτελώντας παγίδα για τους οδηγούς πήγαν στο βρόντο. Για αυτό πήραν τα μέτρα τους, φυτεύοντας ένα δεντράκι ελιάς, που γρήγορα πήρε μπόι και πλέον μιλάμε για ένα δέντρο στη μέση του δρόμου! Αυτός ο δρόμος δεν ειναι ένας απλος κοινοτικός, αλλα συνδέει το Μουζακι με το Ρομιρι και το Λαγοποδο.

Αντί ακραίων καταστάσεων προτίμησαν οικολογική μέθοδο, που λειτουργεί υπέρ της φύσης, του πρασίνου, της ασφάλειας των οδηγών και ευαισθητοποίηση του πολίτη. Και επειδή δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν η οδός είναι Εθνική-Επαρχιακή (ευθύνη της Αντιπεριφέρειας) ή απλή Κοινοτική οδός (ευθύνη του Δήμου), για αυτό καλό είναι να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα τώρα που ξεκίνησε να πέφτει άσφαλτος στους δρόμους, όπως και για το ποιος θα τοποθετήσει λαμπιόνια προς αποφυγή νυχτερινών μπελάδων!

elia-romiri1.jpg

Πηγή: imerazante.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ