Πάτρα: Άρχισε η υποβολή συμμετοχών για την Θερινή Μουσική Ακαδημία του Δημοτικού Ωδείου

- έως και την ΠΈΜΠΤΗ 29

Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών, για το χρονικό διάστημα από 3 έως 29  Ιουλίου 2017, έχει προγραμματίσει την λειτουργία της 4ης Θερινής Μουσικής Ακαδημίας, στην οποία θα διδάξουν προσκεκλημένοι μουσικοί και καθηγητές.

Η Θερινή Μουσική Ακαδημία περιλαμβάνει κύκλους σεμιναρίων, ατομικά μαθήματα,( πιάνου, βιολιού, κιθάρας, φλάουτου, κλαρινέτου, κλασσικών κρουστών, Drums, ηλεκτρικής κιθάρας, μπάσου, παραδοσιακών οργάνων, βασικών και ανώτερων θεωρητικών όπως και μαθήματα προετοιμασίας για εισαγωγή στις σχολές Μουσικολογίας), master class, συναυλίες και εκδηλώσεις με ευρύτερο ενδιαφέρον.

Οι δράσεις αυτές απευθύνονται  στους μαθητές όλων των επιπέδων του  Δημοτικού Ωδείου, σε όλους τους σπουδαστές Μουσικής στην πόλη αλλά και σε αρχαρίους, οι οποίοι θα ήθελαν μια πρώτη επαφή,  ώστε το επόμενο σχολικό έτος να αρχίσουν μαθήματα Μουσικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση σε όλες τις δράσεις της Θερινής Μουσικής Ακαδημίας και να υποβάλουν δηλώσεις συμμετοχής  - έως και την ΠΈΜΠΤΗ  29  Ιουνίου 2017. Μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Αράτου 23 τηλ.2610/271087 καθημερινά από 8.00-21.00.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ