Δυτική Αχαϊα: Χτύπησε στο κεφάλι Πακιστανό επειδή ζήτησε μεροκάματα πέντε μηνών

Τι καταγγελλει η Κίνηση για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών της Πάτρας

Mε ανάρτησή της στο Fb η Κίνηση για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών της Πάτρας καταγγέλλει ότι . Πακιστανός εργάτης στη δυτική Αχαϊα, δέχθηκε επίθεση από τον εργοδότη του επειδή ζήτησε τα μεροκάματα των τελευταίων πέντε μηνών.

Η ανάρτηση έχει ως εξής: "Ζήτησε τα μεροκάματα του (5 μηνών) κ τον ξεπλήρωσαν με μια τσάπα στο κεφάλι!!! Είναι πακιστανός, εργάτης γης, τον Δεκεμβρη περνά ακρόαση για άσυλο. Μέχρι τότε ,αν ζει, θα υφίσταται κ αυτός κ χιλιάδες άλλοι, την αυθαιρεσία ,το καθεστώς ενός εργασιακού μεσαίωνα, που τρέφεται από την εγκληματική κ στα όρια της κάλυψης ,αδιαφορίας του κράτους.!

Τα φαινόμενα αυτά θέλουν κυριολεκτικά εκστρατεία για να ελεγχθουν όλοι οι ξένοι εργάτες, να εφαρμοστεί το εργοσημο παντού .

Να σπάσουν τα στεγανά που καλύπτουν κ θεριεύουν αυτή την ασυδοσια.

Το σύστημα της εκμετάλλευσης διαπλέκεται με κάθε εξουσία της περιοχές, είναι βλέπεις πάμφθηνο κ σε αφθονία εργατικό δυναμικό, κ μια ιδιότυπη ομερτα επικρατεί που καλύπτει τα πάντα.

Το διαπίστωσε κ ομάδα της Κίνησης μας και αναζητούσαμε ώρες τον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Προσεχώς ενημέρωση για την πορεία του θέματος αλλά κ για την γενικότερη αντιμετώπιση της κατάστασης (Επιθεωρηση Εργασιας κλπ)".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ