Λονδίνο: Επτά οι νεκροί του διπλού χτυπήματος - Νεκροί οι τρεις μακελάρηδες - Τερέζα Μέι: Κανονικά θα γίνουν οι εκλογές - ΝΕΟΤΕΡΑ - LIVE

Είναι η τρίτη τρομοκρατική επίθεση στη Βρετανία σε τρεις μήνες

Νεότερη Ενημέρωση: "Ενωμένοι θα νικήσουμε τους εχθρούς μας" είπε η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, η οποία ήταν κατηγορηματική πως οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη, 8 Ιουνίου του 2017, θα γίνουν κανονικά, θέλοντας να στείλει το μήνυμα πως η τρομοκρατία δεν θα νικήσει τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Πρώτη Ενημέρωση: Σε πρωτεύουσα του τρόμου έχει μετατραπεί το Λονδίνο. Μία νέα τρομοκρατική επίθεση, όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία πως αντιμετωπίζει το περιστατικό, σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (σ.σ. ώρα Αγγλίας), στην "καρδιά" της αγγλικής πρωτεύουσας.

Οι δράστες έριξαν το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου προτού επιτεθούν με μαχαίρια εναντίον περαστικών σσε μια από τις πλέον πολυσύχναστες γειτονιές του Λονδίνου, το Μπόροου Μάρκετ.

Σε επτά νεκρούς και σαράντα οκτώ τραυματίες ανέρχεται πλέον ο θλιβερός απολογισμός (σ.σ. για έξι νεκρούς έκαναν λόγο οι πληροφορίες νωρίτερα), τέσσερις ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές κι ενώ ακόμη δεν έχουν επουλωθεί οι πληγές από την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, στο Μάντσεστερ.

Πηγή: newsit.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ