Τραγωδία στο Μάντσεστερ: Η σύζυγος και οι κόρες του Γκουαρδιόλα ήταν στην συναυλία!

Σοκαρισμένος ο Καταλανός τεχνικός

Ώρες αγωνίας για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς η γυναίκα του και οι δύο κόρες του Καταλανού τεχνικού ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στην «Μάντσεστερ Αρένα» προκειμένου να παρακολουθήσουν την συναυλία της Αριάντα Γκράντε.

Τελικά η επικοινωνία μαζί τους καθησύχασε τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι ο οποίος σήμερα το πρωί ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «Είμαι σοκαρισμένος. Δεν μπορώ να πιστέψω τι συνέβη χθες το βράδυ. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων.#ilovemanchester».
 

Γενικότερα πάντως η αθλητική κοινωνία της πόλης είναι κι αυτή σε κατάσταση σοκ με την αστυνομία να έχει αυξημένη παρουσία τόσο έξω από το «Etihad» το γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ το «Όλντ Τράφορντ» (το γήπεδο της Γιουνάιτεντ) ήταν κλειστό για τον κόσμο και υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και έξτρα έλεγχοι ακόμη και στα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ όταν αυτοί προσέρχονταν στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου.

Επίσης πριν την έναρξη της σημερινής πρωινής προπόνησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, ενώ ο Ζοζέ Μουρίνιο ανακοίνωσε την ακύρωση της συνέντευξης Τύπου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι εν όψει του αυριανού τελικού του Europa League κόντρα στον Άγιαξ.

Διαβάστε επίσης