Πάτρα: Μια ντίβα από τη Σερβία με 4 πόδια- Η πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία junior, "ποζάρει" στο tempo24

Το ονομα τηΣ ειναι Ravenna και ελκει την καταγωγη τηΣ απο το περιφημο εκτροφειο Best of Dominion

Το όνομά της είναι Ravenna και έλκει την καταγωγή της από το περίφημο εκτροφείο Best of Dominion της Σερβίας. Είναι ένα απίθανο schnauzer μόλις 11 μηνών το οποίο παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει στο ενεργητικό του δύο  τίτλους, με τελευταίο αυτόν του junior champion στον διαγωνισμό σκύλων που έγινε στην Καλαμάτα στις  8 και 9 Απριλίου. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο είδος της είναι Πατρινιά και ήρθε στην Αχαϊα οδικώς.

Η Δήμητρα και ο σύζυγος και συνεργάτης της Αλέξης Μουρτίδης απέκτησαν ένα  schnauzer αξιώσεων,χρησιμοποιώντας και την ιδιότητα του groomer.

H Ravenna, αναδείχθηκε όχι μόνο πρωταθλήτρια Ελλάδας, στην κατηγορία junior αλλά και το καλύτερο φυλής στο διαγωνισμό της Καλαμάτας.

Τον περασμένο Οκτώβριο μάλιστα σε διαγωνισμό στο Μετροπόλιταν της Αθήνας είχε αναδειχθει puppy, σε ηλικία μόλις 5,5 μηνών.

Όπως μαθαίνουμε στην Πάτρα υπάρχουν πολλοί τετράποδοι πρωταθλητές, ενώ η πόλη διαθέτει πολύ καλά εκτροφεία. Όσο για το ραντεβού της πόλης με τα καλλιστεία σκύλων; Στις 10 και 11 Ιουνίου στην πλαζ του ΕΟΤ, θα δείτε ντίβες που δεν φαντάζεστε.

Γ. Κοντογεωργοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ