Πάτρα: Προειδοποιούν με κινητοποιήσεις οι κάτοικοι του Καστελόκαμπου για την διέλευση του τρένου - Έκτακτη σύσκεψη το πρωί -ΦΩΤΟ

Αντίθετη στη χάραξη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής

Όχι στην υπέργεια διέλευση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λένε κάτοικοι και σύλλογοι στον Καστελόκαμπο Πατρών, με αφορμή την διέλευση του τρένου από την περιοχή τους. Το αιτιολογικό της άρνησης τους είναι η αλλοίωση του τοπίου κατά μήκος της διαδρομής.

Το πρωί της Κυριακής σε ξενοδοχείο της περιοχής, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη για το θέμα. Μεταξύ των παρευρισκόμενων ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Δριβήλας,  ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Ανυπότακτη Πολιτεία"  Χρήστος Πατούχας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης και ο Αχαιός Βουλευτής της Δημοκρατιής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

18386406_120332000657436539_1739244986_n.jpg

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, κάτοικοι και τοπικοί σύλλογοι κατέστησαν σαφή την πρόθεση τους να προχωρήσουν σε κινητοποίησεις, που θα έχουν την μορφή των αποκλεισμό δρόμων.

 

Διαβάστε επίσης