Αχαΐα: Συλλήψεις για τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου εργάτη - Θρήνος για τον πρόωρο χαμό του - ΦΩΤΟ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ ΑΡΤΑΣ ΤΟ ΘΥΜΑ

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου Γιώργου Καυκιά, που όπως έγραψε και χθες το tempo24.gr, καταπλακώθηκε μέσα στο εργοτάξιο του «Άκτωρα» που είναι μια από τις τρεις εταιρείες που εκτελούν το συγκεκριμένο έργο κατασκευής της νέας γραμμής της ΕΡΓΟΣΕ (μαζί με τις εταιρείες J&P Άβαξ - Intrakat).
siragga.jpg
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Αιγίου, συνελήφθησαν δύο άνδρες και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος εργοδηγός και ο χειριστής μηχανήματος έργων. 

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της εργατικής νομοθεσίας.

Όπως αναφέρουν πηγές, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αποκολλήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έπεσε πάνω στον άτυχο νεαρό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

971995_522435171137534_337335596_n.jpg

Η κηδεία του 32χρονου, αύριο στην Αθήνα. Ο εκλιπών καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας, όμως η οικογένειά του ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα, ενώ είχε έναν ακόμα μικρότερο σε ηλικία αδελφό.

Ο ίδιος, εργαζόταν σχεδόν δέκα χρόνια στα έργα του Άκτωρα και διέμενε στο Αίγιο, όπου η οικογένειά του διαθέτει μια εξοχική κατοικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη Δευτέρα η κηδεία του άτυχου Γιάννη Καυκιά - Σκοτώθηκε στο έργο κατασκευής σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ στην Παναγοπούλα - Έρευνες για τις συνθήκες θανάτου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης