Πάτρα: Κάλεσμα του Συνδικάτου ΟΤΑ Αχαΐας στη Γενική απεργία της 17ης Μαΐου

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10 Π.Μ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η  Γραμματεία Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ καλεί τα Συνδικάτα και τους εργαζόμενους να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όλες τις δυνάμεις μας για την επιτυχία της Πανελλαδικής Πανεργατικής απεργίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στις 17 Μάη.

Με συνελεύσεις, συσκέψεις, τις περιοδείες, να παρθούν αποφάσεις στους χώρους δουλειάς για την επιτυχία της απεργίας. Για να πάρει απάντηση η κυβέρνηση, η ΕΕ, το μεγάλο κεφάλαιο για τα μέτρα που τσακίζουν τα δικαιώματα της ζωής των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων.

Η κυβέρνηση και κουαρτέτο έκλεισαν τη νέα συμφωνία - κόλαφο για το λαό, την ώρα που χιλιάδες εργαζομένων και λαού διαδήλωναν στις Πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις την αποφασιστικότητά τους να αντιπαλέψουν τη νέα αντιλαϊκή επίθεση, να βάλουν στο επίκεντρο του αγώνα τους την ανάκτηση των τεράστιων απωλειών τους, την πάλη για τις σύγχρονες εργατικές - λαϊκές ανάγκες.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

Αποφασίζουμε με τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς μέσα από συλλογικές διαδικασίες για να μπουν στην οργάνωση της επιτυχίας της απεργίας περισσότεροι εργαζόμενοι.

Για να μην περνάει η απογοήτευση, ο φόβος, η τρομοκρατία.

Δίνουμε τη μάχη και είμαστε σε ετοιμότητα αν η κυβέρνηση επιχειρήσει να αιφνιδιάσει κατά τον προσφιλή της τρόπο και να φέρει στη βουλη τα μέτρα πιο πριν, θα απαντήσουμε άμεσα νωρίτερα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10 Π. Μ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε επίσης