Πάτρα: Κατάμεστη η αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μ. Σκανδάμη - "Παρών" ο πρώην υπουργός Ν. Παρασκευόπουλος - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΤΗς ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

 

Κατάμεστη η αίθουσα «Κ. Στεφανόπουλου», στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών για την εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Μαρίνου Σκανδάμη με τίτλο «Ο θεσμός της απόλυσης υπό όρο». 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  πολύς κόσμος, ενώ στο πάνελ των ομιλητών ήταν και ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος. 

Για το βιβλίο μίλησαν οι Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, Εισαγγελέας Εφετών Πειραιώς, Νίκος Παρασκευόπουλος, ομότιμος καθηγητής Α.Π.Θ., βουλευτής και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και η Τόνια Τζαννετάκη, επ. καθηγήτρια Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ και κόρη του αείμνηστου πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας Τζανή Τζαννετάκη.

Τον συντονισμό έκανε ο αντιπρόεδρος του ΔΣΠ Τάκης Παπαδόπουλος, ενώ στην αίθουσα φιλοξενήθηκε η ιστορική έκθεση με θέμα: “Mandare a Patrasso”, όπου παρουσιάστηκαν οι χώροι σωφρονισμού της Πάτρας από την οθωμανική περίοδο μέχρι και σήμερα, υπό την επιμέλεια της ιστορικού Ανδρονίκης Χρυσάφη.

 

Διαβάστε επίσης