«Γιατί αν γλυτώσει το παιδί… υπάρχει ελπίδα…»- Μια εκδήλωση στη μνήμη των Βαγγέλη Γιακουμάκη και Άλεξ Μεχισβίλι

Ο ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης μιλά για τον σχολικό εκφοβισμό

Μπορεί να συμβεί σε κάθε παιδί. Στέρησε ζωές. Φαινόμενο που συμβαίνει όλο και πιο συχνά, λαμβάνοντας πλέον δραματικές διαστάσεις.
Στο πλαίσιο του διήμερου Φεστιβάλ Activechildren - Δραστήρια παιδιά - Πάτρα 2017, η Ένωση Γυναικών Πάτρας, το Μεγαλύτερο Σωματείο στη ΝοτιοΔυτική Ελλάδα, με κοινωνική ευαισθησία, πραγματοποιεί εκδήλωση για το Σχολικό Εκφοβισμό – Βullying, το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ. στην Αγορά Αργύρη, όπου οι πλέον ειδικοί έρχονται να μιλήσουν για μια μεγάλη και σύγχρονη μάστιγα.

Η Εκδήλωση αφιερώνεται στη μνήμη των Βαγγέλη Γιακουμάκη και Άλεξ Μεχισβίλι που έχασαν τη ζωή τους από το Bullying.
Ο ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης μιλά για τον σχολικό εκφοβισμό, τη μάστιγα των τελευταίων χρόνων.
Στο πάνελ των ομιλητών συμμετέχουν ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και οργανωτικός γραμματέας της ΠΟΑΣΥ, η πρόεδρος των Ελλήνων Εγκληματολόγων κα Ερασμία Μπίτσικα, η κα Αλεξάνδρα Κατσούλη Νοσηλεύτρια Ψυχ. Υγείας, Ψυχολόγος και Εγκληματολόγος (MSc), η κα Θεώνη Σπαθή Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακούς τίτλους στον τομέα της Επιστήμης του Εγκλήματος (MSc in Crime Science – University College London) και στις Επιστημονικές Μεθόδους Έρευνας και Στατιστικής Ανάλυσης Εγκλημάτων (MSc in Forensic Science and Criminal Justice – University of Leicester), η κα Παναγιώτα Μακρυσοπούλου εκπαιδευτικός και εγκληματολόγος και η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας κα Άννα Μαρία Ρογδάκη.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η γνωστή δημοσιογράφος κα Νατάσα Ράγιου.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ