Φωνές διαμαρτυρίας για τους αποκλεισμούς των πληρωμάτων - Μαρκέτος: "Κατηγορηθήκαμε ότι είμαστε υπεράριθμοι, με ... 50 συμμετοχές"!

για τον αποκλεισμό του γκρουπ 167

Ζωηρή συζήτηση, εντάσεις και διαμαρτυρίες προκάλεσε η απόφαση του Κοινωφελούς Οργανισμού του Δήμου Πατρέων να αποκλείσει για τρία χρόνια από το Καρναβάλι 13 γκρουπ που σύμφωνα με τα μέλη της επιχείρησης παρέβαιναν τους κανόνες.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος ένας εκ των αρχηγών του πληρώματος με ονομασία «Παιχνίδι Γνώσεων» καταγγέλλει  ότι το γκρουπ του αποκλείστηκε για λόγους δεν έχουν λογική βάση. 

Όπως αναφέρει στο tempo24.grm "Ενώ συμμετείχαμε στον Κρυμμένο Θησαυρό και φτάναμε μέχρι τα 50 άτομα, μας έβαλαν να παρελάσουμε μαζί με τα «πολυάριθμα» στο τέλος. Ξεκινούσαμε πριν την Καποδιστρίου και δεν βγήκαμε 29τοι ως όριζαν οι κανόνες της παρέλασης. Από εκεί και πέρα για ποιο «αλκοόλ» και ποια «πυροτεχνήματα» μας κατηγορούν; Την ίδια ώρα η ποινή μας, δηλαδή αποκλεισμός 3 χρόνια από τις παρελάσεις είναι αδιανόητος. Μας τιμώρησαν το ίδιο όπως τα πληρώματα των υπεράριθμων", σημειώνει ο Κωνσταντίνος Μαρκέτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και άλλες φωνές διαμαρτυρίας, οι οποίες θα συζητήσουν εξηγήσεις από την αρμόδια επιτροπή.