Πάτρα: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ πολλές περιοχές της πόλη- Αλαλούμ στα σούπερ μάρκετ καθώς έχουν βγει εκτός λειτουργίας τα POS- "Νεκρά" τα φανάρια στην Ακτή Δυμαίων (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Γενικό μποκάρισμα

Νεότερη ενημέρωση 13.34' Νεότερες πληροφορίες του tempo24.gr αναφέρουν πως σιγά σιγά σε κάποιες περιοχές έχει αρχίσει να αποκαθίσταται η βλάβη.

Έτσι επανέρχεται σταδιακά το ίντερνετ και το τηλέφωνο σε σημεία.

Πρώτη ενημέρωση

Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr τα φανάρια στην Ακτή Δυμαίων από το ύψος της Γ ΔΟΥ και προς Πύργο, με αποτέλεσμα να επικρατεί αλαλούμ με τους οδηγούς.

Την ίδια ώρα χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ έχει μείνει όλη η περιοχή από τα Ψηλά Αλώνια έως και το Σκαγιοπούλειο, ενώ αλαλούμ επικρατεί στα σούπερ μάρκετ στις περιοχές που έχουν πρόβλημα καθώς έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας τα POS και οι ουρές στα ταμεία μεγαλώνουν, καθώς είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να πληρώσουν με κάρτα αλλα αδυνατούν και...περιμένουν.

Παράλληλα, κάτοικοι και στην περιοχή της πλατείας Παπανδρέου και του Ψαροφαίου αναφέρουν πως ούτε και αυτοί έχουν τηλέφωνο και ίντερνετ.

Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται στα δίκτυα της Vodafone και της wind.

Μάλιστα η Vodafone ενημερώνει και με μήνυμα τους χρήστες της για την βλάβη.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ