Πάτρα: Οι αθλητές της Ακαδημίας των Σπορ καθάρισαν και καλλώπισαν το "Κουκούλι" - ΦΩΤΟ

και την είσοδο του ΠΕΑΚ στην Πατρών Κλάους

Μία πρωτότυπη δράση πραγματοποίησαν οι   μικροί αθλητές-τριες  των υποδομών της Ακαδημίας των Σπορ. Αντί για προπόνηση  μαζί με τους προπονητές τους  καθάρισαν   τους χώρους πέριξ του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι καθώς και την είσοδο του συγκροτήματος του ΠΕΑΚ από την  Πατρών – Κλάους.

unnamed_7.jpg

Οι ιθύνοντες της Ακαδημίας των Σπορ έχοντας λάβει την απαραίτητη άδεια από τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ  Κωνσταντίνου Κόντη και τον τεχνικό διευθυντή του ΠΕΑΚ   Β. Μακρόπουλο, αντί για προπόνηση καθάρισαν τους χώρους γύρω - γύρω από το κλειστό γυμναστήριο και στην είσοδο του ΠΕΑΚ από τα χόρτα και τα δέντρα που είχαν μεγαλώσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω ανθοφορίας τόσο των χόρτων όσον και των δέντρων που υπάρχουν παραπλεύρως του δρόμου, ήταν δύσκολη η κυκλοφορία τόσο των πεζών όσο και των οχημάτων. Διάνοιξαν και καλλώπισαν τον  χώρο της   εισόδου των αυτοκινήτων καθώς και των πεζών προς την πλαϊνή είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι.

unnamed_6.jpg

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος  για  την δράση των μικρών αθλητών-τριων  τόνισε: " η κίνηση που έγινε από τους αθλητές -τριές μας ήταν και συμβολική. Πρέπει και αυτά τα παιδιά να καταλάβουν ότι οι χώροι που αθλούνται τους ανήκουν και πρέπει να τα φροντίζουν σαν το σπίτι τους, διότι το γυμναστήριο είναι για αυτά  όντως το δεύτερο σπίτι τους.  Από τους χώρους που καθαρίστηκαν οι ίδιοι μπαινοβγαίνουν στο κλειστό γυμναστήριο μαζί με τους γονείς τους. Για αυτό το λόγο αν συνηθίσουν από μικρά να σέβονται τους χώρους άθλησης, τότε σίγουρα θα κερδίσουμε στο μέλλον και σωστούς συμπολίτες.  Ευχαριστώ τους αθλητές-τριές μας που συμμετείχαν σε αυτή τη δράση, η οποία δεν θα σταματάει μόνον εδώ".

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ