Πάτρα: Τη Δευτέρα η παρουσίαση του βιβλίου ''ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ - Η ΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΛΑΚΑΣ '' του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ  ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ,
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ -ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΑΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ :
''ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ - Η ΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΛΑΚΑΣ ''
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ΣΤΙΣ  7:00
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (ΜΑΙΖΩΝΟΣ 110,ΠΑΤΡΑ).ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ : Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ.
ΔΙΑΒΑΖΕΙ : Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΚΛΑΒΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ .
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ : Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1958 ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ  ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ . ΥΠΗΡΞΕ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ’’ΑΙΣΘΗΣΗ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ’’ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ . ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ,ΠΟΙΗΣΗ,ΝΟΥΒΕΛΕΣ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ. ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ .ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΕΚΕΙ, ΟΠΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΙΖΥΗΝΟΣ, Ο ΡΩΜΟΣ ΦΙΛΥΡΑΣ ,Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΜΑΡΚΟΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

ΥΠΟΘΕΣΗ  ΤΟΥ  ΒΙΒΛΙΟΥ   :  ΤΟ  ΑΝΑΘΕΜΑ  –  Η  ΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΛΑΚΑΣ Μια κατάρα έχει πέσει πάνω στην πόλη της Βαλεριάνας. Αρχικά κουφαίνονται οι ηλικιωμένες γυναίκες και ακολούθως τυφλώνονται τα νέα κορίτσια. Είναι η τιμωρία για τα σοβαρά σφάλματα, τις προδοσίες και τις ανομίες των κατοίκων αυτής της πόλης. Και όμως, υπάρχει λύση για την πολυπόθητη κάθαρση: η δημόσια εξομολόγηση όλων των πολιτών στην κεντρική πλατεία. Ο πάτερ Ιερεμίας ανακρίνει τον καθένα αμαρτωλό ξεχωριστά, ενώ η υπόθεση παίρνει διεθνείς διαστάσεις. Ο διασυρμός είναι μεγάλος. ..Ένα τολμηρό, ανατρεπτικό, αιρετικό μυθιστόρημα που συνδυάζει την καυστική σάτιρα με την τραγωδία. Γιατί το γέλιο και το δάκρυ, κάποιες φορές, είναι τόσο δύσκολο να τα ξεχωρίσεις στον καθρέφτη που φιλοξενεί το είδωλό σου!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ