Πολύμηνες επαφές και παρεμβάσεις ουσίας

για το αεικίνητο αχαιό πολιτικο ηρακλη ρουπα

Οταν λέει επαφή με τους πολίτες ο Ηρακλής Ρούπας όχι μόνο το εννοεί , αλλά το κάνει πράξη και με το παραπάνω. Ο αχαιός πολιτικός από την περασμένη χρονιά έχει δηλώσει πως θέλει να βρεθεί κοντά στους αγρότες, στους επαγγελματίες, τους βιοπαλαιστές, τους ανθρώπους του μεροκάματου, τους ανέργους. Δεν υπάρχει εβδομάδα , λοιπόν, που να μην διοργανώνει και μια περιοδεία, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Δεκάδες επισκέψεις σε χωριά και κοινότητες του νομού έχει μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει και θα συνεχίσει, όπως ο ίδιος λεει με εντατικότερους ρυθμούς, για να καταγράψει προβλήματα να ακούσει τους πολίτες.

Ομως και οι παρεμβάσεις του είναι στοχευμένες , προκειμένου να ειναι αποτελεσματικές. Οπως στην περίπτωση των εργαζομένων στην Ολυμπία Οδό, που θα βρεθούν χωρίς εργασία και ζητά να βρεθεί φόρμουλα μετακίνησης μεγάλου μέρους του εργατικού δυναμικού στην κατασκευή της Πατρών-Πύργου.

Επίσης εμπεριστατομένη ήταν η παρέμβασή του στην εκδήλωση που έγινε στην Βουλή για τα "κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια" , ώστε ο κόσμος του "επιχειρείν" να ορθοποδήσει.

Διαβάστε επίσης