Πάτρα: Ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στην Τροχονόμο που τραυματίστηκε μετά το πέρασμα της αυτοκινητοπομπής - Η κοπέλα δεν πίστευε ότι μιλούσε με τον Πρωθυπουργό!

ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ

Η τροχονόμος που τραυματίστηκε από ΙΧ που βρισκόταν πίσω από την αυτοκινητοπομπή που συνόδευε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα - όπως έγραψε το tempo24.gr - κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του από την Πάτρα, δεν πίστευε στα αυτιά της.

Η νεαρή γυναίκα, δέθχηκε χθες ένα τηλεφώνημα από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα που της ζητούσαν να μιλήσει με τον πρωθυπουργό!

 Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα,  ο Αλέξης Τσίπρας την ρώτησε για την κατάσταση της υγείας της, αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και της έδωσε τις ευχές του για τις ημέρες.

Η τροχονόμος τον ευχαρίστησε και τον ενημέρωσε πως έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο και όλα βαίνουν καλώς. Διευκρινίστηκε δε, πως άλλο όχημα την χτύπησε και όχι κάποιο από την συνοδεία του πρωθυπουργού. Απλά έτυχε το συγκεκριμενο ΙΧ να ακολουθεί την αυτοκινητοπομπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Στο νοσοκομείο διεκομίσθη τροχονόμος - Παρασύρθηκε από Ι.Χ. ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία για την αυτοκινητοπομπή του Α. Τσίπρα

 

 

Διαβάστε επίσης