Πάτρα: Νέος ξεσηκωμός στην Αγυιά για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

διαμαρτύρονται κάτοικοι, σύλλογοι και φορείς

Ξεσηκώνονται για άλλη μια φορά οι κάτοικοι στην Αγυιά, διαμαρτυρόμενοι για δύο κεραίες κινητής τηλεφωνίας που σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, έχουν εγκατασταθεί δίπλα από το νέο γήπεδο του Αχιλλέα / Αγυιάς. 

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτη τη φορά έγινε έξω από το σπίτι του ιδιώτη που έχει εγκαταστήσει την κεραία στην ταράτσα. Οι συγκεντρωμένοι μοίραζαν φυλλάδια και φώναζαν να φύγουν οι κεραίες από την περιοχή.

Στο σημείο βρέθηκε εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι το θέμα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ενώ μετά το Πάσχα, θα κληθούν σε μια από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να συζητηθεί εκτενώς το θέμα. 

Τη συγκέντρωση διοργάνωσαν πολιτιστικοί σύλλογοι, σύλλογοι γονέων των σχολείων της περιοχής και το αθλητικό σωματείου του Αχιλλέα. Όλοι ζητούν την απομάκρυνση των κεραιών υποστηρίζοντας ότι είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο κεραίες έχουν εγκατασταθεί σε ιδιωτικό χώρο και είναι καμουφλαρισμένες. 

 

Διαβάστε επίσης