Ποτοποιία "CAMARI": Από το 1885... στα χρυσά βραβεία και στη συνέχεια της παράδοσης!

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Ουζάκι, τεντούρα, τσίπουρο, μοναδικό λιμοντσέλο! Απίθανες γεύσεις μας ... κέρδισαν στο περίπτερο (στην έκθεση WESTIA) της εταιρίας CAMARI μια από τις παλαιότερες στον κλάδο της ποτοποιίας. 

Η ιστορία της ελληνικής επιχείρησής μας έχει τις ρίζες της στον 20ο αιώνα, και συγκεκριμένα λίγο πριν το 1885, όπου τότε μια μικρή οικογενειακή ποτοποιία δημιουργείται στον Πειραιά από την οικογένεια Κάμαρη.  Μέσα στις επόμενες δεκαετίες που ακολουθούν η έδρα της αλλάζει και μεταφέρεται στην Πάτρα, στην οδό Φιλοποίμενος 59.

Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια Κάμαρη δημιουργεί παράδοση στον χώρο με προϊόντα αρίστης ποιότητας.

Το 1914 το ούζο ‘CAMARI’ βραβεύθηκε από την «Ελληνική Γεωργική Εταιρεία», ενώ το 1937 κατέκτησε «Χρυσόν Βραβείον μετ’ επαίνου» στην Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το 1999 η οικογενειακή διαδοχή ‘σπάει’ με τελευταίο τον Ηλία Κάμαρη. Συγκεκριμένα,  από το 1999 αναλαμβάνει ο Σπύρος Δ. Κούτουλας, ο οποίος έχοντας προϋπηρεσία 20 ετών στον χώρο, συνεχίζει την παράδοση της ποτοποιίας,  που μετράει πλέον περισσότερο από έναν αιώνα δημιουργίας και προσφοράς.

Το 2007 η επιχείρηση μεταφέρεται σε νέες, σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκταστάσεις στον Άνω Αλισσό Αχαϊας.

Συνδυάζοντας έτσι τον εκσυγχρονισμό με την παράδοση, μένουμε πιστοί χρησιμοποιώντας τις ίδιες παραδοσιακές συνταγές….. όπως τότε, έχουμε την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι για τα προϊόντα που παράγουμε και στοχεύουμε στην άριστη ποιότητα τους με γεύσεις ξεχωριστές.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ να δείτε όλα τα προϊόνα της επιχείορησης και περισσότερες πληροφορίες. 

Κούτουλας κ ΣΙΑ ΟΕ

Άνω Αλισσός - Αχαΐα | ΤΚ 25002

Τηλ. 26930 72165 | Fax 26930 72079

[email protected]

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ