Συγκινητική η προσφορά των μαθητών του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ

Συγκινητική ήταν η προσφορά των μαθητών του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας να εργαστούν ώστε να στηθούν τα νέα παγκάκια στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας. Οι μαθητές, με ευθύνη και επαγγελματισμό, εκτέλεσαν τις εργασίες ώστε να τοποθετηθούν με ασφάλεια. Τα νέα παγκάκια τοποθετήθηκαν με πρωτοβουλία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, ο οποίος προμηθεύτηκε τα υλικά και οι μαθητές του ΕΠΑΛ τα συναρμολόγησαν.

Επίσης σημαντική ήταν η προσφορά της κ. Λέλας Δημοπούλου, η οποία παραχώρησε δωρεάν τα χρώματα για να βαφτούν τα παγκάκια. Αρωγός και σε αυτή τη δράση του συλλόγου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας Ξενοφώντας Μπαχράς, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στις επιθυμίες και τις ανάγκες των παιδιών.

«Τα παιδιά δεν ξεχνούν όσο κι αν μεγαλώσουν . Έτσι λοιπόν τα μεγάλα παιδιά του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας δώρισαν σήμερα στους μικρούς μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου παγκάκια. Τους ευχαριστούμε θερμά για αυτή τους την προσφορά γιατί όπως και οι ίδιοι -πρόσφατα- θυμούνται μία τέτοια κίνηση δίνει ιδιαίτερη χαρά στην καθημερινότητα των μικρών μαθητών. Σε αυτή την όμορφη κίνηση ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας που βοήθησαν στην προμήθεια των υλικών, θερμά ευχαριστούμε την κ. Λέλα Δημοπούλου η οποία προσέφερε δωρεάν τα χρώματα. Τέλος ευχαριστούμε πολύ, τον κ. Ξενοφώντα Μπαχρά που βρίσκεται πάντα κοντά στις όποιες επιθυμίες των παιδιών μας. Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους που κάνετε την καθημερινότητα των παιδιών μας πιο όμορφη και λειτουργική», τόνισε η διοίκηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας.

Β.Ι.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ