Ο δήμος δυτικής Αχαΐας «ζεσταίνεται» για τα «ΔΥΜΑΙΑ 2017»

αύριο συνάντηση

«Ζεσταίνει» τις … μηχανές ο δήμος δυτικής Αχαΐας για τα ΔΥΜΑΙΑ 2017. Πρόκειται για το φεστιβάλ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  που διοργανώνεται  με αφετηρία  τον εορτασμό του πολιούχου της έδρας του Δήμου, το Γενέσιο του Ιωάννου του Προδρόμου στις 24 Ιουνίου και περιλαμβάνει θρησκευτικές,  μουσικές, θεατρικές, χορευτικές, αθλητικές εκδηλώσεις, βραδιές κινηματογράφου, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους καθώς και σημαντικές διαλέξεις και ομιλίες.

Ο θεσμός πραγματοποιείται με επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς του δήμου. Αύριο Τετάρτη, η ομάδα «κρούσης» του θεσμού, έχει καλέσει για μια πρώτη συζήτηση όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της δυτικής Αχαΐας αλλά και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Η συνάντηση θα γίνει στο πολιτιστικό κέντρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ στο κέντρο της πόλης και θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη φορά στόχος του δήμου είναι να ανεβάσει τον πήχη των εκδηλώσεων και δράσεων ακόμη πιο ψηλά, αξιοποιώντας όλους τους πολίτες της δυτικής Αχαΐας και τις δυνάμεις των αρμόδιων υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ